Για «αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος» έκανε λόγο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στο OPEN.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Σε νομικούς απευθύνθηκε ο Κασσελάκης για την υπόθεση της Αθηνάς Λινού προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του Πολάκη

Ειδικότερα, η κ. Νοτοπούλου τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν επιμένει στην ενότητα, αλλά στον διχασμό».


«Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;»

Μάλιστα, ερωτηθείσα για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;».

«Το καταστατικό του κόμματος παραβιάζεται διαρκώς», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει σχέδιο απαξίωσης και ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι είναι πολλά χρόνια στην πολιτική, για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, ενώ σε ερώτηση αν σκέφτεται την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, η κ. Νοτοπούλου ξεκαθάρισε ότι «η αγωνία μας είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Προσπαθούμε ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρυνθεί και όχι να συρρικνωθεί», κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3nysy9j13zt)