«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κασσελάκης είναι να παραιτηθεί», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

*Διαβάστε εδώ: "Πυρά" Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;


Χρήστος Σπίρτζης: Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κασσελάκης είναι να παραιτηθεί

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι η καταγγελία εις βάρος του είναι στημένη, ενώ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι celebrity, αλλά αρχηγός κόμματος. Η συμβουλή που του δίνω: το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί».

«Αυτός που ευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δυστυχώς ο πρόεδρος του. Έχει τεράστια πολιτικά κενά, δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο, το αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη και τον πρότειναν, όπως για παράδειγμα ο κ. Πολάκης», επισήμανε.

«Ο Κασσελακης στην Πολιτική Γραμματεία είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να μπει στη Βουλή, έχει βάλει όμως άλλους να το ζητάνε τυχαίως και μετά έρχεται και καταγγέλει όσους δεν παραιτούνται για να μπει στη Βουλή. Συγγνώμη που γελάω, αυτό είναι παρωδία. Με τον Κασσελάκη έχουμε πολιτισμική διαφορά, αναντιστοιχία», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3o0e2nddw6x)