«Δεν έχει γίνει κάτι που δεν είχα προβλέψει», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης κρίνει το µέλλον του Κασσελάκη - Ισχυρό σενάριο για διαγραφή Λινού και θέση αντιπροέδρου του κόμματος για τον βουλευτή Χανίων

Μιλώντας στο Action24 για τον Παύλο Πολάκη, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «εργάζεται μεθοδικά για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3oqoz1hbs6x)
Μάλιστα, όπως είπε, «ο Παύλος Πολάκης έχει επιτεθεί στην Αθηνά Λινού, γιατί θέλει να ξεφτιλίσει τον Κασσελάκη».

Ακόμη, χαρακτήρισε ως πρωτοφανές το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να συναντήσει τον κ. Πολάκη και αυτός απάντησε «δεν έχω χρόνο».


«Ο Παύλος Πολάκης θα μικρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για το ενδεχόμενο ανάληψης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Ο Παύλος Πολάκης θα μικρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τον φέρει στα μέτρα του, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι τραμπουκισμοί».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3or6ywyffw1)
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία πληρωνόταν με εντολές του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Εντός των ημερών αναμένεται άσκηση ποινικής δίωξης για το ΔΣ που διόρισε ο Πολάκης», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3or2520ij9t)
Τέλος, ερωτηθείς για την ενδεχόμενη επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Υγείας απάντησε «αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει, έχει απαξιωθεί».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ors1juai7l)