O Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η σύντροφός του Γεωργία Πολυτάνου, βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκαν την Παρασκευή, όπου παρακολούθησαν την sold out παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη με τους Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λυδία Κονιόρδου, Άκη Σακελλάριου, Γιάννη Τσορτέκη και τη Μαρίνα Σάττι ως σολίστ.

doukas-politanou-epidauros


Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι, με τον δήμαρχο Αθηναίων να επιλέγει ένα μπλε παντελόνι και θαλασσί πουκάμισο ενώ η σύντροφός του προτίμησε ένα μάξι πλισέ φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ.

Αυτό όμως που παρατήρησαν πολλοί ήταν το νέο λουκ στα μαλλιά της, τα οποία αποφάσισε να κόψει πιο κοντά καθώς και να αλλάξει το χρώμα τους από μαύρο σε ξανθοκόκκινο.

politanou-doukas

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη 28χρονη γυναίκα, η οποία φυσικά και στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή του Χάρη Δούκα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).