Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αθηνά Λινού και τον Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα, η βουλευτής Επικρατείας έστειλε εξώδικο στον κ. Πολάκη και γνωστοποίησε το γεγονός με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτησή της:





Ραγδαίες εξελίξεις

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με την υπόθεση της Αθηνάς Λινού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 476 σελίδες που έστειλε η ίδια στον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες με εντολή του γραφείου του προέδρου παραδόθηκαν σε νομικό γραφείο προκειμένου να εξεταστεί η υπόθεση, για την οποία, όπως είναι γνωστό, την κατηγορεί ο Παύλος Πολάκης, δεν κρίθηκαν επαρκείς από τους δικηγόρους που εξετάζουν την υπόθεση.

Τα parapolitika.gr, σε επικοινωνία που πραγματοποίησαν με το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη γι' αυτή την εξέλιξη, έλαβαν την απάντηση «ουδέν σχόλιο». Ωστόσο, η εξέλιξη της υπόθεσης δημιουργεί μία σειρά από ερωτήματα, όπως για παράδειγμα τι ακριβώς δεν ικανοποίησε τους νομικούς, εάν υπάρχουν «σκοτεινά σημεία» στις υποθέσεις για τις οποίες διερευνάται η κ. Λινού και τελικά τι σημαίνει η εξέλιξη αυτή για την παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα.


Η απάντηση Παύλου Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης φυσικά δεν άφησε χωρίς απάντηση την κίνηση της κ. Λινού να του στείλει εξώδικο και της απάντησε με μια νέα του ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!!! (φωτο 2-3)
Εχω τρομοκρατηθει😂😂😂
Κυρια Λινου:
1) Δεν παιρνω λεξη πισω απο οσα στοιχεια ανεβασα και απο όσες αναρτησεις εκανα!
2) Αυτος που πρεπει να απολογηθει ειστε εσεις και η εταιρεια σας,που συναπτει προγραμματικες που κρυβουν απευθειας αναθεση, που δινετε 320.000 ευρω σε θυγατρικη εταιρεια κετερινγκ με μηδενικους τζιρους και που μπαινει μετα σε εκκαθαριση, που πληρωνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επιτροπο, που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεια των σχολειων και των παιδιων που δωσατε το δεκατιανο κλπ κλπ.
Αν ειχαμε εισαγγελεις σε αυτη τη χωρα, θα σας ειχαν καλεσει ηδη!
Περιμενω τη συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Στερεας Ελλαδας την επομενη βδομαδα και μετα θα κανω εγω αυτο που πρεπει...
ΥΓ1:Καλα κυριε διευθυντα του γραφειου του προεδρου. Ακομα να βγάλεις συμπερασμα με τις σελιδες που σου εστειλε η κυρια Λινου;;;
Οταν ησουν στον Τομεα Διαφανειας μαζι μου, ησουν πολυ γρηγορος.Τωρα τι εγινε; Σκοτεινιασε η κριση σου;;
ΥΓ2: Για τις πολιτικες κρισεις που εκφερετε μεσα στο εξωδικο σας κυρια Λινου θεωρω πως ειναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθουν.Του καθενος μας η διαδρομη και η παρουσια, παλαιοτερη και προσφατη, ειναι γνωστη!».