Τους ακραίους χαρακτηρισμούς του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ο βουλευτής του κομμάτος Συμεών Κεδίκογλου.

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στο Action24, «δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα το θέμα», ενώ είπε ότι κακώς το κόμμα του τον δικαιολόγησε με ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Παππάς: Από τα παρκέ στην πολιτική, άπειρα μπινελίκια δρόμος

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3q6i979aw5d)

Συμεών Κεδίκογλου: «Εγώ ντράπηκα και δεν μπόρεσα να ακούσω όλο το ηχητικό»

«Δεν μπορεί ένας εκλεγμένος άρχοντας να μιλά με αυτόν τον τρόπο, εγώ ντράπηκα και δεν μπόρεσα να ακούσω όλο το ηχητικό», είπε χαρακτηριστικά ο Συμεών Κεδίκογλου.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι «το ''μπάτσος'' είναι το λιγότερο που είπε», καθώς το πιο βαρύ ήταν ότι «ευχήθηκε» σε άνθρωπο «να ψοφήσει ό,τι αγαπάς».

Παράλληλα, ο Συμεών Κεδίκογλου ζήτησε τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και τον εισαγγελέα να πάρουν μέτρα για τη ρητορική μίσους.

«Δεν έχω κάτι κοινό να είμαι στο ίδιο κόμμα με τον κ. Παππά. Η γλώσσα αυτή δεν θυμίζει απλώς πεζοδρόμιο, αλλά καταγώγιο Τρούμπας του ‘50. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο εισαγγελέας να παρέμβουν με βάση τον νόμο περί ρητορικής μίσους. Αυτά είναι όροι μαφίας», κατέληξε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.