Επεισοδιακή είναι η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη 27/8 καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Σωκράτη Φάμελλο και βουλευτές του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένα μετά την άρνηση του να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος ο Σωκράτης Φάμελλος δέχθηκε τα "πυρά" από τον βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση Φάμελλου-Αυλωνίτη στην ΚΟ, παρέμβαση Γαβρήλου


Οι ίδιες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως διαφωνούσε με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, «από την πρώτη εβδομάδα», με τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη να του απαντά σε υψηλούς τόνους: «Αφού διαφωνούσες, γιατί δεν το είπες; Αν από τη μία έχουμε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να διαφωνούν, κάποιος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί».

Σε κάποιο σημείο φέρεται να παρενέβη και ο Γιώργος Γαβρήλος, ο οποίος σχολίασε την άρνηση του Σωκράτη Φάμελλου να παραιτηθεί από την προεδρία της ΚΟ. «Δεν μιλάει κανείς για ανεπάρκεια του Σωκράτη. Όμως, πρέπει να καταλάβει ότι αντλεί τη νομιμοποίησή του από τον εκλεγμένο πρόεδρο», φέρεται να είπε ο βουλευτής Αργολίδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3qui5z93kmh)