«Ήταν υποτίμηση των βουλευτών η απουσία του Κασσελάκη από τη συνεδρίαση», δήλωσε μεταξύ άλλων στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί µε ξύπνησες πρωί», με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο Συμεών Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ
την ερώτηση αν φοβάται διάσπαση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Όλα τα φοβάμαι. Θα είναι διάσπαση; Θα είναι απομάκρυνση στελεχών; Θα είναι ρευστοποίηση του κόμματος; Όλα αυτά την ίδια μορφή έχουν...».

Στη συνέχεια ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι ήταν υποτίμηση των βουλευτών η απουσία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Όπως πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πότε θα σηκώσουμε κεφάλι».

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην καρατόμηση του Σωκράτη Φάμελλου από επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ορίζοντας στη θέση του τον Νίκο Παππά, σχολιάζοντας επί του θέματος: «Ο κ. Φάμελλος ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του. Η Κ.Ο. σε ένα ναρκοπέδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη σταθερά. Δεν δόθηκε πειστική εξήγηση για την αλλαγή του».
Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου είπε: «Ο Μητσοτάκης κάνει πάρτι. Έχει τόσα προβλήματα κι εμείς του δίνουμε ανάσα ζωής...».