«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πλέον τη στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει τους 17 από τους 35 βουλευτές», δήλωσε το στέλεχος του κόμματος Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: "Πόλεμος" όλων εναντίον όλων - Ανοικτό το να προκηρυχθούν νέες εκλογές, η "διχαστική" πρόταση Κασσελάκη και οι φόβοι για διάλυση

«Ο κάθε πρόεδρος οφείλει να σέβεται τους βουλευτές του. Να είναι πρώτα απ' όλα παρών και να συγκαλεί τα όργανα», τόνισε.

Όσον αφορά στον «αποκεφαλισμό» του Σωκράτη Φάμελλου από επικεφαλής της Κ.Ο., ο κ. Σπίρτζης ανέφερε: «Δεν είναι μπακαλιάρος ο κ. Φάμελλος, για να τον διατηρήσει. Τα όργανα τον ψήφισαν».

Σχετικά με την καταγγελία 70 μελών του κόμματος που έγινε εις βάρος του, σύμφωνα με την οποία ο κ. Σπίρτζης λειτουργεί «με ατομική ατζέντα, αμφισβητώντας ανοιχτά τόσο την επάρκεια του νεοεκλεγέντος προέδρου να επιτύχει τον στόχο της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές όσο και τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει τον κυρίαρχο πόλο που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη και της νεοδεξιάς», σημείωσε: «Δεν έχω κανένα ραντεβού με την Επιτροπή Δεοντολογίας. Αποκαλύφθηκε ότι αυτός που έκανε την καταγγελία σε βάρος μου ήταν ο πρόεδρος».


Χρήστος Σπίρτζης: Αυτός που ευθύνεται για τον ευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κ. Κασσελάκης

«Τα κόμματα δεν είναι παρέες. Τα στελέχη των κομμάτων κινούνται με τις αρχές και τις αξίες. Αυτός που ευθύνεται για τον ευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κ. Κασσελάκης», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Δεν είναι μονοπρόσωπη ΙΚΕ του Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Σπίρτζης απάντησε στην ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε γράψει: «Ξέρουμε αν ο Σπίρτζης έχει πάρει έγκριση για 2η σεζόν;».

«Κάτι θα ξέρει η κ. Ακρίτα από σεζόν», απάντησε με νόημα.