Βόλτα και στιγμές χαλάρωσης στο Παλιό λιμάνι των Χανίων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά, ως προοίμιο της 4ήμερης γαμήλιας γιορτής του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Γάμος Κασσελάκη - Τάιλερ: Πρώτη στάση το ενετικό λιμάνι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του flashnews.gr λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, έφτασαν στο γνωστό κέντρο εστίασης-μπαρ «Παλλάς» στο παλιό λιμάνι Χανίων, όπου εκεί τους περίμεναν οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους. Στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του στην ταράτσα, που για ευνόητους λόγους είχε «ντυθεί» με ομπρέλες.

Τα μέτρα ασφαλείας, κυρίως για τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού ήταν -τουλάχιστον- δρακόντεια! Μπαίνοντας μάλιστα στο μαγαζί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα ΜΜΕ που περίμεναν ζήτησε να υπάρχει σεβασμός σε αυτή την ιδιωτική στιγμή. Αργότερα, ακολούθησε βραδινό ποτό στους δικούς τους ανθρώπους σε γνωστό μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων. Μάλιστα το συγκεκριμένο μπαρ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι θα είναι κλειστό λόγω «ιδιωτικής εκδήλωσης».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραλία! Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το πρωί τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων ενώ θα ακολουθήσει το βράδυ δείπνο σε κτήμα εκδηλώσεων. Μάλιστα, οι έξοδοι αυτές γίνονται σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο με το ζευγάρι να επιθυμεί να αποφύγει τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Ωστόσο την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γαμήλια γιορτή όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17.00 έως τις 20.00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει η δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζίν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



kasselakis-pallas2
kasselakis-pallas13
kasselakis-pallas9
kasselakis-pallas10