Η Wikipedia "έχρισε" τον Νίκο Παππά ως... αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά τις ανακατατάξεις που πυροδότησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, λιγότερο από μία ημέρα μετά την επεισοδιακή ψηφοφορία κατά την οποία ο Νίκος Παππάς εξελέγη πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου, άλλαξαν και οι αντίστοιχες σελίδες στη Wikipedia.


pappas-wiki-1


Νίκος Παππάς: Η Wikipedia τον "έχρισε" αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Πλέον, στο λήμμα που αφορά τον Νίκου Παππά, στην περιγραφή εμφανίζεται ως «Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο» από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος της ΚΟ.

«Σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ο Νίκος Παππάς, που εξελέγη πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις 27 Αυγούστου 2024. Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, δεν είναι βουλευτής, οπότε την θέση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέχει ο πρόεδρος της ΚΟ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σελίδα:

pappas-wiki-12


Σημειώνεται πως στην Wikipedia, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν, να τροποποιούν ή να διαγράφουν το περιεχόμενό της σε συνεργασία με άλλους.