«Είναι γελοίο κάποιοι να θέλουν εκλογές μέχρι να χάσει ο Κασσελάκης», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΠέτρος Παππάς, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή.

«Δεν βρίσκω λογική στην παραίνεση της κυρίας Γεροβασίλη», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Δεν καταλαβαίνω τι θα προσφέρει μια τέτοια διαδικασία». Αναρωτήθηκε, δε: «Υπάρχει καποιος Μεσσίας στο συρτάρι; Υπάρχει σχέδιο που θα εκτινάξει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 35%; Όποιος θέλει, να κάνει πρόταση μομφής στην ΚΕ. Ιδού η Ρόδος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πέτρος Παππάς απάντησε και στον Νικόλα Φαραντούρη, που μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, τάχθηκε επίσης υπέρ της διενέργειας εκλογών, λέγοντας πως «θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση», σημειώνοντας τα εξής: «Ο κ.Φαραντουρης εξελέγη ευρωβουλευτης πριν δυο μήνες με την στήριξη του προεδρου. Να μας πει όποιος θέλει το σχέδιο του. Δεν θα μεταφέρουν την ευθύνη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

*Διαβάστε ακόμα: Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο Φαραντούρης: ''Θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση''

«Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε ένα ρίνγκ τεράστιων προσωπικών Εγω και φιλοδοξιών για ένα αδειανό πουκάμισο», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς.