Ορκίστηκε βουλευτής με θρησκευτικό όρκο η Πόπη Τσαπανίδου στο Κοινοβούλιο, το πρωί της Παρασκευής 30/08, η οποία ως πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου που παραιτήθηκε.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Πίεση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης να γίνουν ξανά εκλογές για την ηγεσία του κόμματος - Ο ρόλος Γεροβασίλη και Φαραντούρη

Προσερχόμενη στη Βουλή, η κ. Τσαπανίδου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον της πως η επιλογή της να καλύψει την ορφανή έδρα εμποδίζει την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή.

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια», ανέφερε η κ. Τσαπανίδου.

Στην ερώτηση αν φοβάται μήπως τη διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτή της την επιλογή, απάντησε με νόημα «θα δούμε τι θα γίνει».

«Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Κασσελάκη, το κλίμα είναι πολύ καλό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού», σημείωσε, μετά την ορκωμοσία της.


Νίκος Παππάς: Η Πόπη Τσαπανίδου θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής μας δύναμης

«Έχουμε κάνει πολλή δουλειά και θα κάνουμε ακόμη περισσότερη», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς λίγο αργότερα.

«Η Πόπη Τσαπανίδου θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής μας δύναμης. Είναι ένα στέλεχος εγνωσμένου κύρους και δυνατοτήτων», πρόσθεσε.


Έλενα Ακρίτα: Είμαστε ένα κόμμα που θα κάνουμε συνέχεια εκλογές μέχρι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ήρθαμε να στηρίξουμε την Πόπη που έχει προσφέρει σε αγώνες και στο κόμμα», ανέφερε με τη σειρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα.

Σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε με επικριτική διάθεση: «Είμαστε ένα κόμμα που θα κάνουμε συνέχεια εκλογές μέχρι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης».

tsapanidou_orkwmosia6297416-005
tsapanidou_orkwmosia6297380-001
tsapanidou_orkwmosia6297386-002
tsapanidou_orkwmosia6297395-003
tsapanidou_orkwmosia6297401-004