Ορκίστηκε βουλευτής με θρησκευτικό όρκο η Πόπη Τσαπανίδου στο Κοινοβούλιο, το πρωί της Παρασκευής 30/08, η οποία ως πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου που παραιτήθηκε.

*Διαβάστε εδώ: Στέλιος Κασσελάκης:"Είναι ένα επάγγελμα με φίδια, έμπλεξε ο αδελφός μου" - Η απάντηση στον Φαραντούρη και οι νέες αιχμές για τα "μαύρα ταμεία" στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρούσα στην ορκωμοσία της κ. Τσαπανίδου ήταν, μεταξύ άλλων, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, η οποία προσερχόμενη στη Βουλή, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «ήρθαμε να στηρίξουμε την Πόπη που έχει προσφέρει σε αγώνες και στο κόμμα».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση σχετική την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε με επικριτική διάθεση: «Είμαστε ένα κόμμα που θα κάνουμε συνέχεια εκλογές μέχρι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης».

tsapanidou_akrita4364985-002
tsapanidou_akrita6297398-003
tsapanidou_akrita4364967-001
tsapanidou_akrita6297401-004


Έλενα Ακρίτα: Με τον εκλεγμένο Πρόεδρο ξεκάθαρα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής 30/08, η κ. Ακρίτα ανέφερε, σε ανάρτησή της στο Facebook πως «στον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίζουμε και θα ξαναψηφίζουμε μέχρι να ΜΗ βγει ο Κασσελάκης».

«Με τον εκλεγμένο Πρόεδρο. Ξεκάθαρα. #κουράσαμε», έγραψε ακόμα, δηλώνοντας τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη.


Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Το είπα στο συνέδριο το λέω και τώρα. Στον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίζουμε και θα ξαναψηφίζουμε μέχρι να ΜΗ βγει ο Κασσελάκης. Αν βέβαια χρειαστεί, θα το κάνουμε κι αυτό. Κι ίσως - ίσως λέμε - ύστερα εστιάσουμε στα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου.
Με τον εκλεγμένο Πρόεδρο. Ξεκάθαρα. #κουράσαμε