«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον "ύπνο" λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ», γράφει σε ανάρτησή του στο "X" ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το απόγευμα αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η κυρία Μπακογιάννη νωρίτερα, είχε μιλήσει νωρίτερα για τον ΒΟΑΚ και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες ημέρες. Μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο».

Κασσελάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη: Δε θα με πιάσει στον ύπνο λόγω της ημέρας

«Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;», ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο – καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντορα Μπακογιάννη, 2006».

Δείτε την ανάρτησή του: