Μια σκληρή κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Βούλας Κεχαγιά πυροδότησε η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το πρωί της Τετάρτης (04/09/2024).

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι χθες η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κυρία Κεχαγιά, εκτέθηκε, αφού διέψευδε ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, λίγη ώρα πριν πάει η επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής.

«Την εξέθεσαν, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί», είπε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας πάντως πως η κυρία Κεχαγιά είναι πολύ σοβαρή, με μεγάλη καριέρα στη δημοσιογραφία.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3xadkn61t1t)
Αυτή του η δήλωση προκάλεσε την παρέμβαση της Βούλας Κεχαγιά στον αέρα της εκπομπής: «Άκουσα με έκπληξη τον υπουργό "διάλυσης της Υγείας" να ισχυρίζεται ψευδώς ότι εγώ είπα πως ο Πολάκης δεν θα επιστρέψει στην ΚΟ. Επειδή ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την Υγεία, να βρει πού το είπα αυτό». Η κυρία Κεχαγιά απέδωσε σχετικά δημοσιεύματα σε «σπέκουλα φιλοκυβερνητικών μέσων».

«Αν έχω κάνει τέτοια δήλωση, θα βγω δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη», είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως επέμεινε λέγοντας: «Αν τα έχετε πει, να παραιτηθείτε σήμερα. Εάν δεν τα έχετε πει, θα ζητήσω εγώ συγγνώμη».