«Όλα όσα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ θα έχουν κι έναν αντίκτυπο που θα αφορά στο πώς θα στηριχθούν οι πιο ευπαθείς, στο πώς θα ελαφρυνθούν αρκετές κοινωνικές ομάδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, στα Παραπολιτικά 90,1.

«Η συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πολύ πρώιμη και άκαιρη», είπε ερωτηθείς αν ο κ. Δένδιας είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Όλα όσα είπε ο Νίκος Ρωμανός στα Παραπολιτικά 90,1 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Από ένα σημείο και μετά και να θέλει κανείς να παρακολουθήσει τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται. Όλοι μας αυτό που θέλουμε είναι μια δημιουργική, μια ισχυρή, μια ουσιαστική αντιπολίτευση που θα μπορούσαμε να συζητάμε και να καλύπτουμε αυτόν τον χρόνο και τον χώρο στην ατζέντα με ουσιαστική συζήτηση επί των πραγματικών προβλημάτων. Εμείς διαρκώς παίρνουμε πρωτοβουλίες, γίνονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία ακριβώς επειδή καλύπτεται ένα κομμάτι της συζήτησης από αυτά τα θέματα δεν προβάλλονται όσο θα έπρεπε.

Για τη ΔΕΘ

Η ΔΕΘ έρχεται σε μια συγκυρία που νομίζω ότι έχει αυξημένη αξία. Νομίζω ότι όλα όσα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ θα έχουν κι έναν αντίκτυπο που θα αφορά στο πώς θα στηριχθούν οι πιο ευπαθείς, στο πώς θα ελαφρυνθούν αρκετές κοινωνικές ομάδες.

Ερωτηθείς αν ο κ. Δένδιας αποτελεί ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πολύ πρώιμη και άκαιρη.