Κόντρα ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στη βουλευτή του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη και στους φίλα προσκείμενους στον πρόεδρο Κασσελάκη, βουλευτή Πέτρο Παππά και τρολ Πεν Νταλαούρα, αυτή τη φορά για την περίπτωση του Χρήστου Σπίρτζη.

Σε περιδίνηση έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις εκατέρωθεν επιθέσεις να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν το πρωί της Πέμπτης και πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το κλίμα δυναμιτίστηκε, αφού από τη μια μεριά βρέθηκαν οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και από την άλλη όλοι εκείνοι -απ' όλες τις τάσεις– που τον αμφισβητούν. Στη μάχη αυτή έχουν ριχθεί βουλευτές, στελέχη, αλλά και τρολ του διαδικτύου.

Όλγα Γεροβασίλη: Επίθεση κατά Πέτρου Παππά 

Μιλώντας στο Open το πρωί της Πέμπτης η Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την υπόθεση Σπίρτζη και επειδή ο βουλευτής Πέτρος Παππάς είχε ταχθεί υπέρ της διαγραφής του, η κυρία Γεροβασίλη επιτέθηκε εναντίον του, λέγοντας ότι δεν είναι βέβαιη κατά πόσο γνωρίζει από κόμματα.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής Σπίρτζη η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι «είναι πρωτοφανές να γίνεται προσπάθεια αποπομπής για διαφορετικές αντιλήψεις που εκφράζονται δημοσίως και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στον χώρο μας. Μου κάνει εντύπωση πως οι άνθρωποι ξεχνάνε τους σημαντικούς υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα. Μου κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα ξεχνιούνται ορισμένα πράγματα και πώς με μια μονοκοντυλιά, επειδή έτσι βολεύει, στη στιγμή να διαγράφεται μια ιστορία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3y53fhyxlkx)

Η απάντηση του Πέτρου Παππά

Στα λεγόμενα της Όλγας Γεροβασίλη απάντησε με ανάρτησή του ο Πέτρος Παππάς, σχολιάζοντας ότι «η κυρία Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της σήμερα στο Open, καλύπτοντας τον Χρηστό Σπίρτζη, ο οποίος αποκάλεσε “Γκεμπελίστικες” τις πρακτικές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε σε δήλωσή μου σχετικά με το ότι “σε κανένα σοβαρό κόμμα δεν θα γινόταν ανεκτοί τέτοιοι χαρακτηρισμοί”, λέγοντας απαξιωτικά ότι δεν είναι βέβαιη κατά πόσο εγώ γνωρίζω από κόμματα».

«Εσείς που “γνωρίζετε από κόμματα”», συνέχισε ο Πέτρος Παππάς, «μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι όταν ανέχεστε και επικροτείτε ρητορικές περί “Γκέμπελς” όπως αυτή του Χρήστου Σπίρτζη, αυτές κάποια στιγμή μπορούν να στραφούν και κατά εσάς της ίδιας, της επόμενης ηγεσίας, αλλά και κατά όλων στο κόμμα».

Επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη από το τρολ Πεν Νταλαούρα

Στην Όλγα Γεροβασίλη επιτέθηκε, με μια ειρωνική ανάρτηση για τη σημερινή τηλεοπτική της εμφάνιση, και το γνωστό τρολ που υποστηρίζει σταθερά τον Στέφανο Κασσελάκη, Πεν Νταλαούρα.

Η «Πεν Νταλαούρα» επέλεξε να σχολιάσει στυλιστικά, αλλά και το μακιγιάζ της κυρίας Γεροβασίλη, γράφοντας: «Σε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση είχε τη χαρά να απολαύσει το φιλοθέαμον κοινό του ΟΡΕΝ σήμερα την κυρία Γεροβασίλη. Ελαφρύ ματ μακιγιάζ, με μεταξωτό πουκάμισο σε γήινα χρώματα σε αποχρώσεις εκρού και σάπιου μήλου, λεπτεπίλεπτα και διακριτικά κοσμήματα και φυσικά αέρινα κρεπαρισμένα άψογα μαλλιά, με όγκο στη φράντζα και ελάχιστη λακ στα πλαϊνά, που αναδεικνύουν άψογα τα εντυπωσιακά της μάτια σε συνδυασμό με το λαμπερό της χαμόγελο. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε κούρεμα αναδεικνύεται με το κατάλληλο χρώμα και την κατάλληλη τεχνική. Για παράδειγμα εδώ, το bronde balayage δημιουργεί μια αίσθηση βάθους στη ρίζα και το ξανθό την αίσθηση πυκνότητας στα μήκη και τις άκρες. Από εμένα είναι 10' (δέκα με τόνο). Μπράβο στην κυρία Γεροβασίλη. ΑΨΟΓΗ».

"Πώς θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα;"

Την περασμένη εβδομάδα στην Όλγα Γεροβασίλη είχε επιτεθεί και ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του είχε γράψει: «Πώς θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα; Ας βάλει το χέρι στην τσέπη ο κ. Τσίπρας και η κ. Γεροβασίλη που συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο όπως και αποδέχθηκε έμπρακτα στο Συνέδριο». 

Δημοσιογράφος "Αυγής": Είμαστε απλήρωτοι 2 μήνες και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει

Εν τω μεταξύ, για τη δύσκολη κατάσταση που περνάνε οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο μετά τις αποφάσεις Κασσελάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Γιάννης Αγουρίδης.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ, «η Αυγή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε απλήρωτοι 2 μήνες, έχει ληφθεί μόνο το μισό του επιδόματος αδείας και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει».

«Περιμένουμε ένα σχέδιο βιωσιμότητας από τη διοίκηση που να οδηγεί και σε εθελούσιες και πώς θα πορευτούν τα Μέσα με τρόπο βιώσιμο και που θα δίνει σχετική ασφάλεια στους εργαζόμενους», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλέστηκε, «αυτό που εκκρεμεί είναι να ληφθεί ένα δάνειο από το Μέσο με βάση την τελευταία απόφαση της ΠΓ. Για το καθημερινό φύλλο δεν έχω ακούσει κανέναν και καμία από τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει γι' αυτό». Διευκρίνισε, τέλος, ότι «πριν από 2 χρόνια υπήρξε μια απόφαση από τον ΣΥΡΙΖΑ για κλείσιμο του καθημερινού φύλλου. Αυτή η απόφαση πάρθηκε πίσω και αντικαταστάθηκε με εξυγίανση εν λειτουργία και υπήρξαν ορισμένες εθελούσιες».