«Το ενδεχόμενο να πάρουμε το χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών δεν έχει φύγει από το τραπέζι», είπε σχετικά με τα χαρτοφυλάκια στην ΕΕ η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ στα Παραπολιτικά 90,1.

«Το χαρτοφυλάκιο της συνοχής, όπως και αν ακούγεται λίγο θολό, είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί διαχειρίζεται το ¼ και παραπάνω των κονδυλίων που θα παίρνει κάθε κράτος-μέλος. Ο Απ. Τζιτζικώστας ως επικεφαλής των χαρτοφυλακίων της Περιφέρειας τόσα χρόνια στην Ευρώπη έχει και εμπειρία και ικανότητα και έχει διαχειριστεί αντικείμενα που έχουν σχέση με τα κονδύλια. Θεωρώ ότι για την Ελλάδα είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάρουμε το χαρτοφυλάκιο της συνοχής», συνέχισε.


Τι είπε η Ελίζα Βόζεμπεργκ στα Παραπολιτικά 90,1 

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Για τον νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας

Ο Μισέλ Μπαρνιέ δεν είναι κάποιος τυχαίος πολιτικός που απλώς έχει μετέλθει διάφορα υπουργεία στη Γαλλία, είναι αποτελεσματικός. Είμαι αισιόδοξη και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή.

Για τα χαρτοφυλάκια στην ΕΕ

Το ενδεχόμενο να πάρουμε το χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών δεν έχει φύγει από το τραπέζι. Το χαρτοφυλάκιο της συνοχής, όπως και αν ακούγεται λίγο θολό, είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί διαχειρίζεται το ¼ και παραπάνω των κονδυλίων που θα παίρνει κάθε κράτος-μέλος. Ο Απ. Τζιτζικώστας ως επικεφαλής των χαρτοφυλακίων της Περιφέρειας τόσα χρόνια στην Ευρώπη έχει και εμπειρία και ικανότητα και έχει διαχειριστεί αντικείμενα που έχουν σχέση με τα κονδύλια. Θεωρώ ότι για την Ελλάδα είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάρουμε το χαρτοφυλάκιο της συνοχής.

Ερωτηθείσα πότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα για τα χαρτοφυλάκια

Η κ. Φον ντερ Λάιεν έχει καθυστερήσει γιατί προσπαθεί να αποσπάσει γυναίκες, θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες και γι' αυτό δεν το έχει ανακοινώσει. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τα χαρτοφυλάκια.