Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την «πτώση» Κασσελάκη μίλησε ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εκτίμησε πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετρά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και ότι στα επόμενα 24ωρα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

Σπηλιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί - Παρέσυραν τον Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις

«Είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να μετρήσει αν μπορεί το κόμμα να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί», είπε.

Ο κος Σπηλιωτόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως από την πλευρά Κασσελάκη έγιναν λάθη.

«Το τελευταίο διάστημα ο Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αλλάξει όλα και είδε αντιστάσεις. Ήθελε να τις πολεμήσει, ίσως να τις έκανε με τον μη κατάλληλο τρόπο».

«Ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε μέσα σε 11 μήνες δύο διασπάσεις και σήμερα μιλάμε για την τρίτη, η οποία είναι de facto ψυχολογική διάσπαση».

Ακόμη, ανέφερε πως υπήρχαν άτομα που παρέσυραν τον Στέφανο Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις, ενώ εκτίμησε πως εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d41ujg3z0yoh)