Μία συνομιλία με έναν φίλο του για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Χ» ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Με τη συνομιλία αυτή, εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης την προεδρία του κόμματος παρά το γεγονός ότι ο συνομιλητής του εμφανίζεται βέβαιος ότι θα κέρδιζε με ποσοστό 70%.

Μωραΐτης: Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασσελάκης να κάνει αποποίηση κληρονομιάς

«Η κληρονομιά του κόμματος είναι ο Σπίρτζης, η Γεροβασίλη, ο Ζαχαριάδη, ο Πολάκης, ο Ραγκούσης, η Νοτοπούλου, ο Παππάς, ο Θεοδωρόπουλος και τρεις Τσίπρες» λέει χαρακτηριστικά με τους δύο συνομιλητές να συμφωνούν ότι με αυτό το δεδομένο ο Κασσελάκης θα πρέπει να κάνει αποποίηση κληρονομιάς!

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Νίκος Μωραΐτης αναφέρει:

«Αληθινή συνομιλία με φίλο, πριν από λίγο:

-Γιατί δεν τους διέγραφε όλους αυτούς; Τους σιχαίνεται ο κόσμος!

-Ποιους να διαγράψει, παιδί μου; Το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπει στον Πρόεδρο να διαγράψει στέλεχος. Μόνο τα στελέχη διαγράφουν τον Πρόεδρο.

-Να ξανακατέβει! 70% θα πάρει!

-Να ξανακατέβει να πάρει τι;

-Το κόμμα!

-Καλέ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κόμμα. Εσένα αν πέθαινε ο παππούς σου και σου άφηνε κληρονομιά τον Σπίρτζη, τη Γεροβασίλη, τον Ζαχαριάδη, τον Πολάκη, τον Ραγκούση, τη Νοτοπούλου, τον Παππά, τον Θεοδωρόπουλο και τρεις Τσίπρες, θα τους έπαιρνες;

-Όχι, θα έκανα αποποίηση κληρονομιάς.

-Α, γεια σου!»

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Μωραϊτη: