Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα μίλησε η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Πού να αφήναμε τον Κασσελάκη να φτάσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Να εξαφανιστεί, να εξαϋλωθεί, να ρευστοποιηθεί;» διερωτήθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου, 24 ώρες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία υπερψηφίστηκε η καθαίρεση Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος.

Νοτοπούλου: Αντί ο κ. Κασσελάκης να γράψει τη δική του ιστορία, αναμετράται με τη σκιά του Αλέξη Τσίπρα

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Εύα Αντωνοπούλου, η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε πως «αντί ο Στέφανος Κασσελάκης να γράψει τη δική του ιστορία, αναμετράται με τη σκιά του Αλέξη Τσίπρα».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τον Στέφανο Κασσελάκη την επόμενη ημέρα, επισήμανε πως τάσσεται υπέρ του διαλόγου και της συνεργασίας.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης προχώρησε σε κάποια αποκάλυψη αναφορικά με τον ποιο υποψήφιο θα στηρίξουν οι «87» (πρόσωπα κοντά στον Αλέξη Τσίπρα) για την ηγεσία, προσθέτοντας πως ο κ. Φάμελλος επιτέλεσε τον ρόλο του με αξιοπρέπεια. Η κυρία Νοτοπούλου επισήμανε πως πρώτα πρέπει να αποφασιστεί πού πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά να ληφθεί η απόφαση για την ηγεσία.

Νοτοπούλου: Να γίνει συνέδριο θέσεων και όχι «καλλιστεία»

«Να γίνει πολιτικό συνέδριο θέσεων για να μην πάμε πάλι σε ''καλλιστεία'' και fast track διαδικασίες, που οδήγησαν στα λάθη της προηγούμενης φοράς. Αυτή τη φορά προέχει η πολιτική πλατφόρμα του κάθε υποψήφιου» σημείωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d41wgfqj7roh)