Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην τηλεόραση του Blue Sky και την εκπομπή «Παρεμβάσεις».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Εμένα με συμφέρει να εκλεγεί ο κύριος Πολάκης για προφανείς λόγους, αλλά ελπίζω η Ελλάδα να μη το ζήσει και αυτό. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά ένα κόμμα που δεν ξέρω αν έχει υπάρξει άλλο τέτοιο στην παγκόσμια ιστορία.

Τα τελευταία χρόνια έβγαλε σε παγκόσμια μετάδοση το πλήρες χάος. Ο κύριος Κασσελάκης τα έκανε όλα λάθος. Δεν έκανε ούτε μια σωστή κίνηση στην πορεία. Και δεν αντέχω να μη σχολιάσω τον κύριο Παππά, ο οποίος έβαλε τον Κασσελάκη να τον βγάλει πρόεδρο της Κ.Ο. και να είναι αυτός αρχηγός της αντιπολίτευσης και τον άδειασε στην ψηφοφορία και τον ξήλωσε. Φοβερό αυτό
».

Γεωργιάδης: Δεν βλέπω τον Κασσελάκη να φτάνει ως την 28η Οκτωβρίου

Για το μέλλον του κ. Κασσελάκη στην πολιτική, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Είχα πει προ 3-4 μηνών ότι δεν τον βλέπω να φτάνει ως την 28η Οκτωβρίου και πέσαν να με φάνε. Τελικά δεν έφτασε στις 28 Οκτωβρίου. Και πολύ του είχα δώσει δηλαδή. Έπρεπε να πω στη ΔΕΘ για να πέσω μέσα. Μου φαίνεται ότι του αρέσει πολύ η πολιτική για να αποχωρήσει έτσι ξαφνικά».

Για το αν είναι κακό να παίζει η ΝΔ «μπάλα μόνη της», απάντησε: «Είναι πολύ κακό. Τη ΝΔ τη βλάπτει η έλλειψη αντιπάλου, δεν την ωφελεί. Γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο».