«Το επίδομα στους ενστόλους είναι σε ένα επίπεδο πενιχρό. Η κατεύθυνση είναι σωστή. Αν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω, θα είναι ακόμα καλύτερο. Η βοήθεια για τους ενστόλους είναι αρκετά λίγη» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Ερωτηθείς για την απουσία των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή εκείμησε ότι είναι αναμενόμενη. «Βλέπουν συρρίκνωση των ποσοστών της ΝΔ. Ανησυχούν» σχολίασε, ενώ τόνισε πως «η αντιπολίτευση είναι από τα δεξιά και πρέπει να το προσέξουμε. Η κοινωνία απέρριψε τις πολιτικές μας».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μίλτου Χρυσομάλλη στα Παραπολιτικά 90,1

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Είναι προς τη θετική κατεύθυνση, οτιδήποτε γίνεται στο να μπορεί έστω και κάτι να γίνει καλύτερο είναι προς την θετική κατεύθυνση. Από εδώ και πέρα θα κριθεί η αποτελεσματικότητα αυτών των εξαγγελιών γιατί το βασικότερο είναι η μάχη της καθημερινότητας.

Αναφορικά με το επίδομα στους ένστολους

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Θα την πάρει το 20% αυτών που κάνει νυχτερινά και η αλήθεια είναι ότι είναι σε ένα επίπεδο πενιχρό. Η κατεύθυνση είναι σωστή, αν μπορεί να γίνει και κάτι παραπάνω θα είναι ακόμα καλύτερο. Κι εγώ θεωρώ ότι ειδικά για τους ενστόλους είναι αρκετά λίγη.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο κ. Δένδιας θα ήταν μια καλή πρόταση για την προεδρία της Δημοκρατίας

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Θα εμμείνω στην γενική μου τοποθέτηση και θα ακολουθήσω την παραίνεση του πρωθυπουργού αυτό το θέμα να ανοίξει στην ώρα του.

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία των κυρίων Σαμαρά και Καραμανλή από τη ΔΕΘ

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Αναμενόμενη η απουσία τους. Έχουν τοποθετηθεί, έχουν κάνει επισημάνσεις, βλέπουν μια συρρίκνωση των ποσοστών. Ανησυχούν.

Αναφορικά με την ανάγκη να συνομιλήσει εκ νέου η ΝΔ με τη δεξιά της βάση καθώς και την άνοδο των δεξιότερων από τη ΝΔ κομμάτων

Μ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ: Η αντιπολίτευση είναι από τα δεξιά δεν είναι από τα αριστερά και αυτό πρέπει να το προσέξουμε ως ΝΔ. Η δεξιά υπηρετείται κατά βάση με πολιτικές, δεν φτάνουν τα πρόσωπα . Πιστεύω τι κάποιες πολιτικές μας η κοινωνία τις απέρριψε και για αυτό βλέπουμε το φαινόμενο (την άνοδο) προς τα πιο δεξιά κόμματα της ΝΔ. Νομίζω ότι με πολιτικές θα ξανακερδίσουμε αυτόν τον κόσμο.