Ανοιχτό φαίνεται πως αφήνει το ενδεχόμενο να ταχθεί στο πλευρό του Παύλου Πολάκη ενόψει της μάχης ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη και Εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η πλατφόρμα Πολάκη δεν απέχει από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, σε σχέση με το αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως προέδρου, απάντησε «κατηγορηματικά ναι. Μαζί με καθαρές κουβέντες και πολιτικές προτάσεις είναι η τελευταία μας ευκαιρία να υπερβούμε πικρίες και εντάσεις».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Χρήστου Γιαννούλη στα Παραπολιτικά 90,1

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως προέδρου που θα εκλεγεί

Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Κατηγορηματικά ναι. Είναι η στιγμή και ίσως η τελευταία μας ευκαιρία να υπερβούμε ότι πικρίες, ότι εντάσεις προηγήθηκαν και να αναζητήσουμε πέρα από τα πρόσωπα, καθαρές πολιτικές προτάσεις και προτάσεις που θα οδηγούν στην κυβέρνηση της προοδευτικής παράταξης.
Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Αποκλείω το γεγονός ότι θα επαναληφθεί εκλογική διαδικασία που θα προσανατολίζεται στα πρόσωπα και όχι στις πολιτικές που προτείνουν για το χώρο μας.

Ερωτηθείς αν τον εκφράζει η πλατφόρμα του κ. Πολάκη

Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Δεν είναι πλατφόρμα που ακούμε για πρώτη φορά και δεν απέχει από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να παρέμβει

Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τις εξελίξεις το αν θα παρέμβει ή όχι ο Α. Τσίπρας. Εκείνο που πιστεύω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να βγούμε από το αδιέξοδο θα είναι να επανέλθει η πολιτική στο προσκήνιο και όχι οι εντάσεις, ο οπαδισμός, ο παραγοντισμός και φανατισμός.