Μετά την «έκπτωσή» του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί τον δρόμο της απομόνωσης και της ανασύνταξης. Στο στρατηγείο του στις Σπέτσες αναζητεί την ταυτότητα και το domain για το νέο κόμμα του και παράλληλα μελετά  και τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις.

Εξακολουθεί να παραμένει το δίλημμα για το αν θα κατέβει και πάλι υποψήφιος, διεκδικώντας το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν θα ιδρύσει δικό του κόμμα, δίχως ακόμη να έχει καταλήξει στην απόφασή του, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Live News, το στενό περιβάλλον του αναφέρει πως «ο κ. Κασσελάκης ανέμενε ότι η πρόταση μομφής εις βάρος του θα περάσει από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πως άφησε το “πραξικόπημα” να εξελιχθεί, για να πέσουν οι μάσκες».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε πως ο κ. Κασσελάκης εκτιμά πως η «αποκαθήλωσή» του ήταν θέμα χρόνου μετά την ανάρτησή του για τα «μαύρα ταμεία» του ΣΥΡΙΖΑ επί εποχής Τσίπρα.

Οι προβολείς είναι στραμμένοι στο πότε και πώς θα ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πάντως, αποκλειστικές πληροφορίες του Live News λένε πως το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα, με βασικό συνθετικό τη λέξη «Δημοκρατικό» ή «Δημοκρατία».

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d4375jy04y9t)

Στην απομόνωση ο Κασσελάκης

Οι πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης έχει βγει μόλις δύο φορές μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ από το αρχοντικό, μία χθες τη νύχτα για να δειπνήσουν και τη δεύτερη σήμερα το πρωί, προκειμένου να κάνουν μία βόλτα στο παλιό λιμάνι.

Έξω από το αρχοντικό, τα ποδήλατά τους παραμένουν σταθμευμένα, με τον κ. Κασσελάκη να παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική στάση σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του στις Σπέτσες, όπου συνήθιζε να βγαίνει και να είναι εκδηλωτικός με τον κόσμο.