"Πύρινη" απάντηση στον Χάρη Δούκα με αφορμή τις πλημμύρες στην Αθήνα από την κακοκαιρία «atena» έδωσε ο Άκης Σκέρτσος, με τον δήμαρχο Αθηναίων να του απαντάει σε ανάλογο ύφος.

Σκέρτσος κατά Δούκα: Αντί να τρέχεις σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια

Ο υπουργός Επικρατείας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΔΩ» στον τηλεοπτικό σταθμό «ONE» όπου μεταξύ άλλων απάντησε στην κριτική του δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, ο οποίος τονίζει πως οι ευθύνες για τα πλημμυρικά επεισόδια στην Αθήνα είναι της κυβέρνησης.

Ο κ. Σκέρτσος απαντώντας στα όσα καταλογίζει στην κυβέρνηση ο κ. Δούκας ανέφερε πως «Καλό είναι ο δήμαρχος αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια. Τα ρέματα της Περιφέρειας Αττικής δεν νομίζω ότι συνετέλλεσαν να πλημμυρίσει η Μαρασλή ή ο κάθετος δρόμος που διέρχεται τον Ευαγγελισμό. Νομίζω ότι εκεί είναι ένα πιο απλό ζήτημα με τον καθαρισμό των φρεατίων. Εκεί θέλουμε την αποτελεσματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Δείτε βιντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d43psqlq731t)

Δούκας για Σκέρτσο: Πιστός στη γραμμή του Μαξίμου επιμένει στα fake news

«Ο κ. Σκέρτσος πιστός στη γραμμή του Μαξίμου επιμένει στα fake news. Από την σύγχυσή του, όμως, ξέχασε ότι η οδός Μαρασλή, στο ύψος του Ευαγγελισμού, δεν είχε βουλωμένα φρεάτια, γιατί δεν έχει καθόλου φρέατια», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Δούκας και συνεχίζει:

«Το παραμύθι ότι για “όλα τα δεινά φταίει ο Δούκας” συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αλλά ως εδώ! Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, μήπως το καταλάβουν. Τα φρεάτια της Αθήνας ήταν καθαρά. Η πόλη χρειάζεται αντιπλημμυρικά έργα. Αξιοποιήστε επιτέλους το Ταμείο Ανάκαμψης για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί και όχι για τους κολλητούς σας».