Ως τον πολιτικό αυτουργό των αποδοκιμασιών σε βάρος μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδό τους στα γραφεία του κόμματος για τη χθεσινή συνεδρίαση χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο πολιτικά ιθύνων νους και ο πολιτικός αυτουργός ναι είναι ο κ. Κασελάκης και η αντίληψη που εισήγαγε στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης στο Action24 το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που επικύρωσε με 17-1 ψήφους την έκπτωση Κασσελάκη.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται το… ριάλιτι στην Κουμουνδούρου με διαρροές διαλόγων που διαψεύδονται - Το κόμμα επιβεβαίωσε την “έκπτωση” Κασσελάκη - Σενάρια για διαγραφή του από το κόμμα


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d44whyutgvxd)

«Δεν υπάρχουν αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελακης», πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

«Εύχομαι και ελπίζω ότι ζούμε τις τελευταίες τέτοιες εκδηλώσεις γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Όπως σημείωσε, «είναι ένα κλίμα εχθροπάθειας, μίσους, τοξικότητας, εμφυλιοπολεμικής λογικής, καθώς φτάσαμε στελέχη να προπηλακίζονται από 5-6 άτομα».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είχε το θράσος να μιλήσει για εκτροπή μεσούσης της Πολιτικής Γραμματείας; Να δούμε τι θα κάνει τώρα με την εκτροπή, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών τον έχει απομονώσει», συνέχισε ο κ. Ραγκούσης.

«Πέφτει όλο και πιο χαμηλά όπως δείχνει το 17-1 της χθεσινής ψηφοφορίας. Η πρόθεσή του να είναι παρών δεν του επιτρέπει να κακοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι, να μιλάει για εκτροπή, ντροπή», συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο Γιάννης Ραγκούσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d44wvft1xj1t)