Την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο ούτε από την αντιπολίτευση ούτε εντός ΝΔ εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ο ίδιος το πίστευε ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 2016, παρότι δεν το πίστευαν όλοι ούτε στη ΝΔ.

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν το πίστευαν οι μισοί που τον έλεγαν "Κούλη". Τώρα τον έχουν έξι χρόνια. Και απ' ό,τι φαίνεται, θα τον έχουν καμιά πενηνταριά ακόμη. Βλέπετε καμιά προοπτική; Ποιος θα τον αμφισβητήσει;» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Α. Λοβέρδος πρόσθεσε πως πολιτικό σύστημα του ενός κόμματος δεν υπήρχε ποτέ στην Ελλάδα.

Λοβέρδος: Αν ο Μητσοτάκης έκανε εκλογές τον Φεβρουάριο, που δεν θα κάνει, ποιος θα τον αντιμετώπιζε;

«Αστάθεια κυβερνητική υπήρχε, αλλά υπήρχαν εναλλακτικές. Τώρα τι εναλλακτική υπάρχει;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι αυτό είναι το μαράζι της αντιπολίτευσης.

Στην παρατήρηση ότι κάποιοι από την αντιπολίτευση, από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν ότι θα κερδίσουν τον Μητσοτάκη, απάντησε «Παρ' τον κάτω. Δεν υπάρχει κανένας», για να προσθέσει το υποθετικό σενάριο: «Αν ο Μητσοτάκης έκανε εκλογές τον Φεβρουάριο, που δεν θα κάνει, ποιος θα τον αντιμετώπιζε;».

Δείτε βίντεο: