Στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο οποίος συνοδεύεται από βουλευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Παύλο Πολάκη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απουσιάζει από την ΔΕΘ, ύστερα από τις εξελίξεις που σημειώνονται στην Κουμουνδούρου μετά την πρόταση μομφής σε βάρος του.

deth_siriza__2_
deth_siriza__1_

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο περίπτερο του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3, σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι «είμαστε πάντα αισιόδοξοι εμείς και τις δυσκολίες έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε συλλογικά» και πρόσθεσε ότι η «και η παρουσία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας εδώ, στην 88η ΔΕΘ, στέλνει ένα μήνυμα συστράτευσης, ενότητας ακόμα και με τις διαφορετικές μας προσεγγίσεις, αλλά ένα μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων».

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο της ΔΕΘ- Helexpo Τάσο Τζήκα.

deth_siriza__3_
deth_siriza__5_

Μάλιστα, τόνισε την ανάγκη η Θεσσαλονίκη να κοιτάξει δυνατά και αξιόπιστα και προς τον βορρά.

Μετά τη συνάντηση ακολουθεί ξενάγηση σε Περίπτερα της 88ης ΔΕΘ.

Τον Νίκο Παππά πλαισιώνουν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για τους Σωκράτη Φάμελλο, Παύλο Πολάκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστο Γιαννούλη, Ράνια Θρασκιά, Κυριακή Μάλαμα, Καλλιόπη Βέττα, Γιώργο Γαβρήλο, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Σαρακιώτη, Γιώργο Καραμέρο, Θεόφιλο Ξανθόπουλο και Θεοδώρα Τζάκρη.

deth_siriza__4_
deth_siriza__6_