Δεν υπάρχει κενό διοίκησης στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Δευτέρας (16/9) ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ να «τρέχουν».

Συσγκεκριμένα, στη σκιά της ανάκλησης του πληρεξούσιου του Στέφανου Κασσελάκη προς τον γενικό διευθυντή του κόμματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σχολίασε μιλώντας στο ΟΡΕΝ ότι «δεν υπάρχει περίπτωση κανείς οργανισμός που έχει καταστατικό και υποχρεώσεις να σταματήσει να λειτουργεί. Έχει διοίκηση πολιτική και οργανωτική το κόμμα. Έχει τα όργανά του για τις πολιτικές αποφάσεις. Δεν υπάρχει κανένα κενό διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτό, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μετάβαση εξουσίας».

Όπως εξήγησε, «το ποιος έχει δικαίωμα υπογραφής έχει να κάνει με το είδος του εγγράφου», προσθέτοντας ότι «υπάρχει μεταβατική διοίκηση. Με όλους τους προέδρους δεν υπήρξε ποτέ κανένα κενό».

Σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, δεν υπάρχει περίπτωση σκοπός του Στέφανου Κασσελάκη να ήταν να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έχω δει κανένα αίτημα διαγραφής του κ. Κασσελάκη, η κυρία Νοτοπούλου είπε την άποψή της. Δεν μπορεί να ακολουθηθεί κάτι διαφορετικό σε αυτή την περίπτωση».

Τέλος, αναφερόμενος στο πληρεξούσιο, είπε ότι «είναι ένα πληρεξούσιο συμβολαιογραφικό που όταν κάποιος απομακρύνεται πρέπει να το αποσύρει για τη δική του προστασία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47fsi4pfd1d)