Κατηγορηματικός για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, δηλώνοντας «ή θα ενωθούμε ή θα πάμε σπίτια μας». Ωστόσο, σε δηλώσεις του δεν έλειψαν οι αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «νάρκισσο».

Ειδικότερα, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, ανέφερε ότι «η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

 «Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε σπίτια μας», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας σήμερα (17/09) στο MEGA για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d48o065ryv1d)

 «Ο κόσμος πεινάει. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την πρώτη Κυριακή, ψήφισα τον Νίκο Παππά. Μετά, είπαμε να πάμε με τον Κασσελάκη, είδαμε ένα παλικάρι όμορφο, με όρεξη και ήρθε το σοκ. Αργότερα, είδαμε ότι πρόκειται για ένα παλικάρι με έπαρση, νάρκισσο, να λέει αρλούμπες.

Ο Τσίπρας δεν μεθόδευσε ποτέ να πριονίσει την καρέκλα του Κασσελάκη. Αυτό ήταν στο μυαλό του, για αυτό και οι αναφορές για “κουκούλες” στην Κεντρική Επιτροπή», επεσήμανε ακόμη.