Με μια ατάκα που φαίνεται πως «κλειδώνει» το θέμα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε ο ίδιος σε βουλευτές του κόμματος στην τελευταία συνομιλία τους.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της δική σας κι όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος».

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης ο ίδιος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με βουλευτές που τον στηρίζουν, με σκοπό να επικυρώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

Σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γίνει την Παρασκευή ή το Σάββατο.


Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη και το bullying 

Όλα αυτά ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του τις επόμενες ημέρες με μία ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Το βασικό αφήγημα του θα είναι ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν με αδιαφανείς διαδικασίες να τον θέσουν εκτός κόμματος.

Χθες πάντως δόθηκε συνέχεια και στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου περί bulliying. Η βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, αναφέρθηκε στο ACTION 24 σε μηνύματα που έχει λάβει. Μάλιστα, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας η Κατερίνα Νοτοπούλου φέρεται να τόνισε πως τα sms τα έχει κρατήσει. Υπενθύμισε δε πως έχει ζητήσει δημοσίως την άδεια του πρώην πρόεδρου να τα εμφανίσει και πως αν τα μέλη του οργάνου τής πουν να πάει στον εισαγγελέα θα το κάνει.

Το περιβάλλον του πρώην προέδρου ανέφερε ότι «το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης». Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «η κυρία Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη» και συμπληρώνουν ότι «είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δεν θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».