Για τα όσα έχουν λάβει χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ με την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη, τις καταγγελίες για μπούλινγκ, αλλά και για μία «βόμβα» για τον Γιάννη Ραγκούση τοποθετήθηκε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.

Αρχικά η κυρία Τζάκρη υποστήριξε ότι το να μιλάει ο κύριος Ραγκούσης για μπούλινγκ «με ξεπερνά» και συμπλήρωσε πως «αυτός ξέρει τι εννοώ». Αμέσως μετά τόνισε πως «το μεγαλύτερο μπούλινγκ το υφίσταται ο Στέφανος Κασσελάκης».

Για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Θεοδώρα Τζάκρη ισχυρίστηκε ότι «πολλοί νομίζουν πως αυτά θα επιλυθούν με αλχημείες». Υπογράμμισε ωστόσο πως «πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογή προσώπου», απευθυνόμενοι στη βάση του κόμματος.

Κλείνοντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως με την προσφυγή στις κάλπες θα υπάρξουν «καθαρές λύσεις».

"Μπαγιάτικος σταλινισμός"

Ως «μπαγιάτικο σταλινισμό που προκαλεί αποτροπιασμό» χαρακτήρισε η Θεοδώρα Τζάκρη τα κριτήρια που ζητούν οι «87» για τους νέους υποψήφιους προέδρους στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι σαν να λέμε πριν από τις εκλογές θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο. Πιστεύουν ότι ο κόσμος που παρακολουθεί, όταν βλέπει έναν χαρτοκλέφτη να σημαδεύει μια τράπουλα τον επευφημεί;», αναρωτήθηκε.

Η ίδια υποστήριξε ότι «το ποινικό μητρώο που πρότεινα εγώ είναι πολιτειακή υποχρέωση», εξηγώντας για τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά ότι «μια χαρά ήταν υποψήφιοι βουλευτές».

«Τις 50 υπογραφές που ζήτησα δεν τους αφορά, αλλά αφορά υποψήφιους που δεν είναι μέλη της ΚΕ. Ούτε ο Παππάς πήρε 30 την προηγούμενη φορά ούτε ο Πολάκης θα χρειαστεί για να είναι υποψήφιος», πρόσθεσε η ίδια.

«Είναι παραλογισμός και φαιδρά πράγματα να ζητούν πόθεν έσχες για τους υποψηφίους. Ας μας πουν ποιος θα είναι ο δικός τους υποψήφιος, γιατί βλέπω μια δυστοκία».