Εγκαίνια «υπερπαραγωγή» παραμονές των εκλογών του ΠΑΣΟΚ οργανώνονται από τη Δημοτική Αρχή του Χάρη Δούκα για την παιδική χαρά της Ακρόπολης, όπως σχολιάζει, με ανακοίνωσή της, η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, το έργο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «έχει ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί από πέρυσι, χωρίς ανάγκη για κορδέλες και πανηγύρια».

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζει την ακαδημαϊκή του πορεία ο Κώστας Μπακογιάννης - Στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου διδάσκει τώρα ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων

Ακόμη, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Για εννέα μήνες, η παιδική χαρά παρέμενε κλειστή, με τον Δήμο να επικαλείται γραφειοκρατικά κωλύματα, τα οποία ως δια μαγείας λύθηκαν, παραμονές των εκλογών του ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης ''Αθήνα Ψηλά'' του Κώστα Μπακογιάννη

«Εγκαίνια υπερπαραγωγή οργανώνονται από τη Δημοτική Αρχή για την Παιδική χαρά της Ακρόπολης.

Η αλήθεια για το έργο είναι πως έχει ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί από πέρυσι, χωρίς ανάγκη για κορδέλες και πανηγύρια.

Δείτε το σχετικό επίσημο δελτίο τύπου, από τις 19 Δεκεμβρίου 2023, εδώ: https://www.cityofathens.gr/dimos-athinaion-nea-sygchroni-asfa/

Έκτοτε και για εννέα μήνες, η παιδική χαρά παρέμενε κλειστή, με τον Δήμο να επικαλείται γραφειοκρατικά κωλύματα, τα οποία ως δια μαγείας λύθηκαν, παραμονές των εκλογών του ΠΑΣΟΚ».