Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε ο Παύλος Πολάκης λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία. Όπως είχε τονιστεί στη σχετική ενημέρωση, επρόκειτο να θέσει στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως τη δήλωση "πόθεν έσχες" και την πρόταση υποψηφιότητας από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Λίγο νωρίτερα, προηγήθηκε η κατάθεση υποψηφιότητας από τον Σωκράτη Φάμελλο, ενώ στις 15:30 έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες:

polakis_syriza_3_
polakis_syriza_2_
polakis_syriza_1_

Εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Χανίων δήλωσε πως παρέδωσε τις υπογραφές που συγκέντρωσε, συνολικά 32 λέγοντας πως προέρχονται από 31 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά. Επίσης είπε πως κατέθεσε και το πόθεν έσχες του για τη χρήση του 2023.

Παράλληλα κάλεσε τους ανθυποψηφίους του να προχωρήσουν σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς όπως είπε, η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μέτρων που έλαβε για την κοινωνική λεηλασία.