Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/09, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

*Διαβάστε ακόμα: Νίκος Παππάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Έχουμε διαφορετικών ταχυτήτων υποψηφιότητες», είπε αρχικά, τονίζοντας ότι «θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο και κυβερνητικό. Δεν τον θέλουμε ουρά της Αριστεράς ή ουρά του ΠΑΣΟΚ».

«Δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που ο Στέφανος Κασσελάκης να μην έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα», σημείωσε και αναφέρθηκε σε στοιχεία δημοσκοπήσεων.

Ανέφερε ότι η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στο κλίμα εσωστρέφειας, προσθέτοντας ότι σε περιπτώσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν συσπειρωμένος, όπως στις ευρωεκλογές, κατάφερε να ξαναβρεθεί στη θέση, παρά τις απώλειες, της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εάν δεν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε πως θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που εικάζει ότι θα κάνει και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Είπε ακόμη ότι βλέπει τοξικές συμπεριφορές προς τον Στέφανο Κασσελάκη, επισημαίνοντας πως «νομίζω ότι καθημερινά “κοντράρονται” για το ποιος θα κάνει την πιο καυστική δήλωση για τον κύριο Κασσελάκη».

«Πρέπει το επόμενο διάστημα να αγωνιστούμε μεταξύ μας, με ευ αγωνίζεσθαι, “χωρίς ζαβολιές”», ανέφερε σχετικά με τον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη νέου προέδρου.


Για την κόντρα με τον Γιάννη Ραγκούση

Όσον αφορά στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Ραγκούση, δήλωσε: «Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τον κύριο Ραγκούση, καθώς έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου».

«Με το ΠΑΣΟΚ και με άλλα κόμματα της Κεντροαριστεράς, όπως η Πλεύση Ελευθερίας, θα πρέπει να βρεθεί ένα πλάνο συνεργασίας για να φύγει ο Μητσοτάκης», υπογράμμισε η κ. Τζάκρη.

Τέλος, όπως ανέφερε, πιστεύει ότι μετά το Κεντρικό Συνέδριο θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. «Δεν θα ανατραπεί κάποια απόφαση, όμως θα καταδειχθεί η απρέπεια που έγινε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη», κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gu1fwnj0gh)