Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, δημοσίευσε σποτ με ιδιαίτερες αναφορές στην οικογένειά του και την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

«Σε όλη μου τη ζωή κάθε φορά που αποφάσιζα να μπω σε μία μεγάλη μάχη επέστρεφα νοητά στις μνήμες μου» αναφέρει αρχικά στο βίντεο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.


Οικογένεια, φίλοι, συμφοιτητές, Αθήνα και... ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου προεκλογικού σποτ του Χάρη Δούκα, εννέα μέρες πριν τις κάλπες για την ανάδειξη προέδρου.

Δούκας: Η Φώφη Γεννηματά με έμαθε να βγαίνω μπροστά για τις αξίες μου

Ο Χάρης Δούκας κάνει μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. «Με έμαθε να βγαίνω μπροστά για τις αξίες μου και θα της είμαι για πάντα ευγνώμων».

«Από την οικογένεια, τους φίλους που μεγαλώσαμε μαζί, τους συμφοιτητές μου στη Θεσσαλονίκη, τις παραστάσεις της γειτονιάς, έμαθα ότι η αλλαγή δεν έρχεται από έναν μόνο, αλλά από πολλούς. Ενωμένους. Αυτές οι μνήμες, αυτές οι αξίες, είναι η δύναμη και η πυξίδα μου. Γιατί οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με αυτή την δύναμη αλλάζουμε την Αθήνα, μαζί με την δημοτική μας ομάδα και σύμμαχο μας την κοινωνία. Ενωμένοι σε ένα κοινό σκοπό. Αυτό έχω στόχο να κάνω και στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό θέλω να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε για την Ελλάδα!» αναφέρει ο Χάρης Δούκας στην λεζάντα της ανάρτησης για το προεκλογικό του σποτ.