Την προεκλογική της εκστρατεία για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ συνέχισε η Νάντια Γιαννακοπούλου. Στο Περιστέρι βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, περιόδευσε σε λαϊκές αγορές του Περιστερίου, όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Αργότερα, βρέθηκε στο Ίλιον, σ' έναν κατάμεστο χώρο από εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της, και η υποδοχή που της επιφύλαξαν ήταν άκρως θερμή. Στη συζήτηση που ακολούθησε μαζί τους, άκουσε τις ανησυχίες τους για το μέλλον της παράταξης και τους ανέλυσε τις θέσεις που αντιπροσωπεύει η υποψηφιότητά της.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δίνω αυτόν τον αγώνα γιατί ανησυχώ για την πορεία της παράταξης

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «Είναι πραγματικά τεράστια χαρά για εμένα να βρίσκομαι σήμερα εδώ, μαζί σας, στη Δυτική Αθήνα. Στη Δυτική Αθήνα που αποτελούσε ανέκαθεν την ψυχή του ΠΑΣΟΚ.

Επειδή, όπως κι εσείς, ανησυχώ για την πορεία της παράταξης, δίνω αυτόν τον αγώνα. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για να εκφράσω την πολιτική που πιστεύω ότι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη διακυβέρνηση της χώρας και όχι να βολευόμαστε σε χαμηλά ποσοστά και να ωραιοποιούμε καταστάσεις.