«Η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου είναι μια πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα με πολιτικές θέσεις τις οποίες και ο ίδιος ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είχε την ευκαιρία να εκφράζει με αξιοπρεπή τρόπο» επεσήμανε στα Παραπολιτικά 90,1 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη με το βλέμμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επομένως επιστροφή στην πολιτική, επιστροφή στη συζήτηση με όρους παρόντος και μέλλοντος», υπογράμμισε.

«Μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία μπορεί να ανακοινωθούν κι άλλες υποψηφιότητες» τόνισε η κ. Γεροβασίλη, σημειώνοντας πως «δεν είμαι σε ομάδα στελεχών, είμαι ανάμεσα στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος που εκφράζουν την αγωνία τους»

Η κ. Γεροβασίλη τάχθηκε υπέρ του πολιτικού διαλόγου και ενός debate στα πρότυπα του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλώντας για τα στελέχη της Νέας Αριστεράς ανέφερε: «Ήταν λάθος, δεν δικαιώθηκαν, έπρεπε να μείνουν στο κόμμα και να παλέψουν».

*Διαβάστε ακόμα: "Καρφιά" Παππά στα ''Παραπολιτικά'' 90,1: Δεν προσιδιάζουν σε αριστερά κόμματα και αριστερούς βουλευτές τα "θα κατεβάσω τους διακόπτες" και "δεν έχει δεύτερη ευκαιρία ο Κασσελάκης"






Γεροβασίλη στα Παραπολιτικά 90,1: Πολύ αξιόλογη η υποψηφιότητα Φάμελλου 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κα Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 και στους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε

Είμαστε στην έναρξη μιας διαδικασίας η οποία πρέπει να τονώσει και να αναζωογονήσει τον χώρο μας.

Ερωτηθείσα αν θα στηρίξει την υποψηφιότητα Φάμελλου

Ακόμα δεν έχουν κατατεθεί οι υποψηφιότητες. Και η υποψηφιότητα του κ.Φάμελλου και η υποψηφιότητα του κ. Πολάκη είναι υποψηφιότητες που ανοίγουν μια πολιτική συζήτηση και ενδεχομένως να βρεθούν και άλλες υποψηφιότητες και μέσα στην πολιτική συζήτηση, στην παρουσία και στα σχέδια του καθενός θα γίνουν και επιλογές από όλους μας.

Δεν είμαι σε ομάδα στελεχών, είμαι ανάμεσα στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος που εκφράζουν την αγωνία.

Η υποψηφιότητα του Σ.Φάμελλου είναι μια πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα με πολιτικές θέσεις τις οποίες και ο ίδιος ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είχε την ευκαιρία να εκφράζει με αξιοπρεπή τρόπο. Επομένως επιστροφή στην πολιτική, επιστροφή στην συζήτηση με όρους παρόντος και μέλλοντος.

Ερωτηθείσα αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση επανεκλογής του κ. Κασσελάκη

Αν όλα συμβούν όπως πρέπει και οφείλουν να συμβούν και ο καθένας έρθει σε αυτό το διάλογο και ζητήσει να ηγηθεί μιας αριστερής παράταξης τα θέματα όλα θα είναι υπό συζήτηση. Αν οι όροι είναι σαν αυτούς που είδαμε μέχρι σήμερα προφανώς μιλάμε για έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε αν θα πρόκειται για έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις ή έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα τελειώσει οριστικά και θα έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο το οποίο δεν ταιριάζει στο ύφος και το ήθος και τις πολιτικές θέσεις της Αριστεράς και του Προοδευτικού χώρου. Όλα αυτά είναι μια συζήτηση η οποία θα γίνει την κατάλληλη στιγμή αν χρειαστεί, ελπίζω να μην χρειαστεί.

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι δικαιώνεται η επιλογή των στελεχών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το αντίθετο πιστεύω, ήταν εξαιρετικά λάθος αυτή η επιλογή. Σε ένα χώρο δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίζεται μόνο από το αν εκφράζεται από έναν πρόεδρο διότι σε ένα χώρο συλλογικό που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν, όπως προέκυψαν, η άποψή μου είναι ότι μένεις στο χώρο σου και παλεύεις για το καλύτερο δυνατόν.