Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή –που θα κρίνει και πολλά–, οι στοιχηματικές δείχνουν ντέρμπι για το δίδυμο της επόμενης Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά την πρώτη Κυριακή (6 Οκτωβρίου) των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, οι στοιχηματικές δείχνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με τον Χάρη Δούκα, οι οποίοι δαίονεται να προηγούνται στην κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού θώκου.

Φαβορί δεν υπάρχουν. Στην τρίτη θέση φαίνεται να φιγουράρει η Άννα Διαμαντοπούλου και ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος.

*Διαβάστε ακόμα: ΠΑΣΟΚ: Οι στοιχηματικές αποδόσεις μια "ανάσα" πριν από τις κάλπες της Κυριακής - Τα φαβορί και τα πιθανά ζευγάρια στον β' γύρο


Τι δείχνουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την εσωκομματική μάχη στο ΠΑΣΟΚ

Η Stoiximan δίνει απόλυτο ντέρμπι. Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας έχουν την ίδια απόδοση, 1.90.


firtsroundpasokstoiximan-1200x326

Ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις στην ίδια εταιρεία για τα ζευγάρια του β' γύρου. Η μεγαλύτερη απόδοση είναι το ζευγάρι Ανδρουλάκης – Δούκας.

pasokstoiximan_secondround

Στη Novibet, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται ως επικρατέστερος νικητής, με απόδοση 1.85, ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 2.30, ίδια απόδοση έχουν Άννα Διαμαντοπούλου και Παύλος Γερουλάνος που είναι 6.00.

Και εδώ κυρίαρχο δίδυμο για τον δεύτερο γύρο είναι Ανδρουλάκης – Δούκας με απόδοση 1.30.

novibet_pasok


Στην Bet365 δεν υπάρχει θεαματική αλλαγή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυρίαρχος κι εδώ με απόδοση 1.66, δεύτερος ο Χάρης Δούκας με 2.20 και ακολουθούν Άννα Διαμαντοπούλου με 6.00, Παύλος Γερουλάνος με 6.50, Μιχάλης Κατρίνης με 67.00 και Νάντια Γιαννακοπούλου με 101.00.


bet_pasok