Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να ανοίξουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν νέες αποδόσεις.

Ειδικότερα, στη Stoiximan, ο Νίκος Ανδρουλάκης παίζεται σε απόδοση 2,45 για να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Χάρης Δούκας «πληρώνει» 2,25 αν καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμα: Διαμαντοπούλου: "Θα φέρω πίσω στο ΠΑΣΟΚ τους κεντρώους" - "Προσβλητική" χαρακτήρισε την αναφορά Δούκα σε "δεκανίκι της ΝΔ"

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει, πλέον, περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με προηγούμενες αποδόσεις, καθώς αν κερδίσει θα δώσει απόδοση 4,00, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου είναι στην 4η θέση των στοιχημάτων με απόδοση 5,00.

Ο Μιχάλης Κατρίνης δίνεται σε απόδοση 250,00 για να είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου «πληρώνει» 500,00.

stoiximan-pasok

ΠΑΣΟΚ: Τα δίδυμα του β' γύρου των εκλογών

Όσον αφορά το ζευγάρι υποψηφίων του β' γύρου των εκλογών -εφόσον κανείς δεν εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή- φαβορί για να κοντραριστούν για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας, με απόδοση 1,50.

Ακολουθούν, τα δίδυμα Ανδρουλάκης - Γερουλάνος (με απόδοση 5,00), Ανδρουλάκης - Διαμαντοπούλου (5,50), Δούκας - Γερουλάνος (8,50) και Δούκας - Διαμαντοπούλου (10,00).

mlkmkmlk