Έτοιμος για επικοινωνιακή αντεπίθεση σε περίπτωση επανεκλογής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Mega. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης «ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, μου πιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Αν με τιμήσουν την επόμενη Κυριακή θα κάνω όλες τις απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4po93u60y21)
Ακόμη εμφανίστηκε θετικός στη διεξαγωγή debate. «Είμαι θετικός στο debate. Από τη δική μου πλευρά είμαι θετικός και ελπίζω να βρούμε ένα φορμάτ. Θα το συζητήσουμε αύριο», τόνισε με νόημα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Χαίρομαι γιατί εδώ στην Αθήνα στις λαϊκές συνοικίες ήμουν πρώτος. Πρέπει στην Αττική να αποκτήσουμε τη δυναμική που έχουμε στην περιφέρεια», υποστήριξε σχετικά με τα αποτελέσματα της Αττικής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4po7a7buev5)
Αναφερόμενος σε οργανωτικά ζητήματα επεσήμανε ότι θα συνεδριάζει πιο τακτικά η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. «Περιμένω να κάνουμε ότι κάναμε μέχρι αυτήν την Κυριακή. Σοβαρότητα, ήθος, πολιτικός πολιτισμός. Νικητής στο τέλος θα είναι το ΠΑΣΟΚ», είπε ακόμη.

Για την επόμενη ημέρα του ΠαΣοΚ στάθηκε στην ανάδειξη των θέσεων του κόμματος και την προώθησή τους στην κοινωνία. «Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε ένα βηματισμό. Μεγάλα κοινωνικά θέματα που έχουν φορτώσει ένα απίστευτο φορτίο. Πρέπει να πέσει το κόστος ζωής. Χρειαζόμαστε μια πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου κατάλαβα ότι ο κόσμος δεν ξέρει τις θέσεις μας σε σοβαρά θέματα της καθημερινότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θα αξιοποιηθούν όλοι

Σε ερώτηση για τη δυναμική που έδειξαν να έχουν ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου στα μεγάλα αστικά κέντρα και το εάν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ είπε: «Προφανέστατα θα αξιοποιηθούν όλοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι εκεί που τελειώνει η ηθική ξεκινά η πολιτική. Για μένα πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει». Εξήγησε μάλιστα ότι εάν ανοίξει τώρα περαιτέρω την κουβέντα θα παρεξηγηθεί. «Δεν υπάρχει κανένα παζάρι- η ανάγκη είναι να είμαστε αύριο όλοι μαζι», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την προσέλευση 300 χιλιάδων και πλέον μελών και φίλων στις κάλπες του πρώτου γύρου.

Στο ερώτημα για το ποια στάση θα κρατούσε αν ήταν στη θέση πχ του κ. Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με το β γύρο υποστήριξε ότι «δεν χρειάζεται κανείς να υποδείξει στους ψηφοφόρους ποιον να στηρίξουν Δεν χρειάζονται μαθήματα».