Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10), η Πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, είχε συνάντηση στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο της Ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη», Ζορντάν Μπαρντελά, με τον οποίο, μεταξύ άλλων, συζήτησε σχετικά με την αγοραστική δύναμη και τη φορολογία, καθώς και την κατάσταση των μεσαίων τάξεων στις δύο χώρες.

Η ανακοίνωση της Φωνής Λογικής για τη συνάντηση Λατινοπούλου - Μπαρντελά 

Χθες το μεσημέρι συναντήθηκε σε κεντρικό σημείο της Αθήνα η Πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Γαλλίας και Πρόεδρο της Ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη», Jordan Bardella.

Το γεύμα εργασίας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όπου μοιραστήκαν και οι δύο τις ανησυχίες τους για την πολύ επικίνδυνη πορεία που έχει πάρει η ΕΕ με την υπερβολική ανοχή στη λαθρομετανάστευση , τον άκρατο δικαιωματισμό καθώς και το κοινό τους όραμα για το μέλλον που πρέπει σήμερα κιόλας να αρχίζει να οικοδομείται.

Οι συζητήσεις κάλυψαν επίσης θέματα σχετικά με την αγοραστική δύναμη και τη φορολογία, καθώς και την κατάσταση των μεσαίων τάξεων στις δύο χώρες μας, οι οποίες έχουν πληγεί από σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια.