Νέες προειδοποιήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Facebook, στέλνει ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να υπονομευθεί η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του κόμματος.

Παρά τις διαρροές στελεχών της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει οριστεί καμία σύσκεψη για αύριο Πέμπτη, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος επισημαίνει πως κατόπιν της πρωτοβουλίας που ανέλαβε και με βάση τις συνεννοήσεις που έχουν ήδη γίνει, αύριο στις 12.30 μμ θα λάβουν μέρος ο Νίκος Φαραντούρης, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Ράνια Σβίγκου, ο Νίκος Παππάς και ο Θάνος Μωραΐτης.

Ακόμη υποστηρίζει ότι το ζητούμενο από τις αυριανές συνομιλίες (σ.σ. στις οποίες έχει πει ότι θα λάβει μέρος και ο Στέφανος Κασσελάκης) είναι να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές.

«Το λέω καθαρά προς κάθε κατεύθυνση. Οποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολειται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ενα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο «κεντροαριστερό» σεναριο!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει, αύριο στις 12.30 μμ θα γίνει η συνάντηση στα γραφεία της Κουμουνδούρου των υποψηφίων πρόεδρων στις εκλογές του Σύριζα. Ο Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετάσχουν μέσω ZOOM το οποίο θα είναι διαθέσιμο αύριο από τις 12.00, λόγω του ό,τι ο ένας είναι Γάλλια και ο άλλος στην Κύπρο.



Στη συνάντηση με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει θα είναι παρόντες η Ράνια Σβίγκου γραμματέας του κόμματος ,ο Νίκος Παππάς ως πρόεδρος της ΚΟ και ο Θάνος Μωραΐτης ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας! Εκεί είναι προφανές πως θα τεθούν ΟΛΑ τα ζητήματα που έχουν ανακύψει προκειμένου μέσα από συζήτηση ,αντιπαράθεση και σύνθεση να υπάρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.

Μια πορεία που θα ανακόψει την εικόνα ρευστοποίησης που δημιουργούν τόσο τα απαράδεκτα εξώδικα ,όσο και οι απειλές για διαγραφές ή αποκλεισμούς υποψηφιότητας!!

ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:

Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αύτη τη συνάντηση, είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο «κεντροαριστερό» σενάριο !

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!

Θέλω ένα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση και κυβερνώσα δύναμη! Γι αυτό πήρα την πρωτοβουλία και αύριο θα είμαι εκεί !!
Υγ.Τα γραφώ αυτά γιατί παρά τη συμφωνία που έγινε, συνεχίζουν ύπουλα κάποιοι να προσπαθούν να ακυρώσουν την αυριανή συνάντηση για να υπηρετήσουν ιδιοτελή σχέδια!!

ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!

Παύλος Πολάκης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιών, υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»