Για πολλά λάθη κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας πως «πρέπει να αποσύρει άμεσα τις κατηγορίες διαπλοκής και το εξώδικο».

«Όσο ήμουν πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία», επισήμανε ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα», είπε αναφερθείς στον Στέφανο Κασσελάκη.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένοι οι "87" να θέσουν εκτός κόμματος τον Κασσελάκη - Το παρασκήνιο της σύγκρουσης των δύο πλευρών και τι αναμένεται σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή


«Ήταν λάθος να μη λειτουργούν τα θεσμικά όργανα του κόμματος. Όπως κάναμε πρόταση δυσπιστίας στον πρωθυπουργό, η –εκλεγμένη από τη βάση– Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προχώρησε σε άρση της εμπιστοσύνης του προέδρου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί η παράταξη. Δεν κατεβαίνω για να κερδίσει ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος έκανε λάθη. Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα», επισήμανε ακόμη.

«Η δική μου υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενωμένοι και ενιαίοι, πως θα υπάρχει τεκμηρίωση και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πλιάτσικο. Εγώ πρότεινα στον Κασσελάκη τη διαδικασία προσφυγής στη βάση. Δεν μπορώ να έχουμε συνέχεια διχασμό και τοξικότητα», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4rw6bllqw21)