Με την παρουσία του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Η σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο βουλευτής Χανίων, μετατράπηκε τελικά σε ραντεβού για δύο, αφού οι άλλοι υποψήφιοι αρνήθηκαν να παρευρεθούν στην σκιά του εξωδίκου που είχε αποστείλει ο πρώην πρόεδρος.

Στο βίντεο του parapolitika.gr, αποτυπώνεται η άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, με τον ίδιο να μπαίνει στα γραφεία, χωρίς να απαντά σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι πρόκειται να κάνει με το εξώδικο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4s1qtace54p)

Δείτε φωτογραφίες

kasselakis_10_10_2024
kasselakis_10_10_2024_2_
polakis_10_10_2024_2_
polakis_10_10_2024


Υπενθυμίζεται πως η αντιπαράθεση που κυριάρχησε χθες στον ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε την πρόσκληση του Παύλου Πολάκη να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος με την συμμετοχή του Νίκου Παππά και της Ράνιας Σβίγκου. Τρείς από τους πέντε υποψηφίους, ωστόσο απάντησαν αρνητικά, καθώς όπως ανέφεραν εκρεμεί η συνεδρίαση της ΚΕ, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα Κασσελάκη. Έτσι δεν θα μπορούσε να κλειστεί τέτοιο ραντεβού. Στελέχη της Κουμουνδούρου ανέφεραν, μάλιστα, πως η σύσκεψη αυτή θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο με πρωτοβουλία της Πολιτικής Γραματείας και όχι με πρωτοβουλία ενός υποψηφίου.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και η Ράνια Σβίγκου έχουν καταδικάσει το εξώδικο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και άρα πολύ δύσκολα θα πήγαιναν σε μία τέτοια συνάντηση. Ο Σωκράτης Φάμελλος, δήλωσε από την πλευρά του πως «προφανώς σε συνεννόηση με τα όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις», κάνοντας σαφές πως ένα τέτοιο ραντεβού θα πρέπει να γίνει υπό την «ομπρέλα» της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο Νικόλας Φαραντούρης από το Στρασβούργο δεν εμφανίστηκε θετικός σε μια πρωτοβουλία που γίνεται υπό το βάρος εξωδίκων, ενώ τελικά και ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν αρνητικός.