Μισό... βήμα πίσω αναφορικά με το εξώδικο, μετά τις αντιδράσεις τόσο συνυποψηφίων του όσο και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου είπε συγκεκριμένα ότι δεν θα ταλαιπωρήσει νομικά το κόμμα.

Όπως ανέφερε, «το περιεχόμενο (του εξωδίκου) έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος με τη δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Δεν έχω θέμα με τις επιθεσεις αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια, είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για τη διαρροή, ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων», είπε συγκεκριμένα.

Όσο για την απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων από τη συνάντηση ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα, έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση».

Σημειώνεται πως η συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη διήρκεσε περί τη μισή ώρα (ο Παύλος Πολάκης έφτασε πρώτος στα γραφεία της Κουμουνδούρου περί τις 11:45, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης αφίχθη κατά τις 12:30), με το ραντεβού των 5 να γίνεται τελικά υπόθεση των δύο, καθώς Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος δεν συμμετείχαν στη συνάντηση, στη σκιά του εξωδίκου του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφίες από την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη στα γραφεία της Κουμουνδούρου

kasselakis_10_10_2024_2_
kasselakis_10_10_2024
polakis_10_10_2024_2_
polakis_10_10_2024