Το «καρφί» του στον Αλέξη Τσίπρα πέταξε ο Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή τις πληροφορίες για επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επικοινωνία τους, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση Novartis επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να ζητάει συγνώμη.

Ο Κώστας Βαξεβάνης θέλησε να κάνει το δικό του αιχμηρό σχόλιο με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, αναφέροντας για τον Αλέξη Τσίπρα: «Καλό θα ήταν να ξεκινήσει τις συγγνώμες από τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί του πήρε την εξουσία και ανέτρεψε τη σειρά στην επετηρίδα με τους σταυλάρχες».

vaxevanis_tsipra


Λίγο αργότερα ο Κώστας Βαξεβάνης προχώρησε στην αναδημοσίευση ενός παλαιότερου σχολίου του, από τις 13 Ιουνίου 2024 γιατί, όπως γράφει «το απαιτεί η μέρα». Σε εκείνο το tweet είχε γράψει ο ίδιος: «Στην πολιτική, από το να γίνεσαι κουτάβι για να σου χαϊδέψουν το κεφαλάκι, καλύτερα να είσαι σκύλος και να αναρωτιούνται αν θα τους δαγκώσεις».



Στο πιο πρόσφατο σχόλιο του λίγα λεπτά πιο μετά, ο Κώστας Βαξεβάνης πόσταρε δημοσίευμα της ιστοσελίδας ''enikos.gr'' με τίτλο: «Συνάντηση Βενιζέλου - Τσίπρα: ''Λάθος η παραπομπή για την υπόθεση Novartis''».

Σχολίασε στα αγγλικά, έχοντας παραθέσει τη μετάφραση: «Ιf it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck» (Αν κάτι μοιάζει με πάπια, κολυμπάει σαν πάπια και κράζει σαν πάπια, τότε πιθανότατα είναι πάπια