Σάλος έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την υπόθεση Novartis και τη συγγνώμη που φέρεται να ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις πληροφορίες για επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ιδιαίτερα με φόντο και το «καρφί» που πέταξε ο Κώστας Βαξεβάνης στον Αλέξη Τσίπρα.

*Διαβάστε ακόμα: Απανωτά ''χτυπήματα'' Βαξεβάνη κατά Τσίπρα στο twitter: "Καλό θα ήταν να ξεκινήσει τις συγγνώμες από τον Σαμαρά"

Γιώργος Λιάνης:  Ο Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη από μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξή του στο MEGA και την Αναστασία Γιάμαλη προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη για επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Την επόμενη ημέρα το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να συνεργαστεί με κάτι. Δεν μπορεί να συνεργαστεί με κάτι άλλο πέρα από την Αριστερά. Πώς όμως; Αφού αυτός ο χώρος πρέπει να ζητήσει μια σοβαρή συγγνώμη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για όσα τραβήξαμε την περίοδο της διακυβέρνησης με τις λοιδορίες, τις κατηγορίες, τις παραπομπές πολιτικών προσώπων και την κατηγορία ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για την χρεοκοπία της χώρας», είπε ο Γιώργςο Λιάνης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσουν συγχωροχάρτι. Ο Τσίπρας ήδη το έχει κάνει το πρώτο βήμα. Ξέρω ότι έχει γίνει τηλεφώνημα του Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ουσιαστικά του ζήτησε συγγνώμη για την παραπομπή του στην υπόθεση Novartis».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uxk5igj3mx)

Διάψευση

Ωστόσο, πηγές της Λεωφόρου Αμαλίας λένε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συνάντηση. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν συναντήθηκε με κανέναν πολιτικό αντίπαλό του και δεν συζήτησε το θέμα της Novartis, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επικοινωνία τους, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση Novartis επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να ζητάει συγγνώμη.

Σήμερα, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης αναφερόμενος στις παραπάνω εξελίξεις, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, λέγοντας για τον Αλέξη Τσίπρα: «Καλό θα ήταν να ξεκινήσει τις συγγνώμες από τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί του πήρε την εξουσία και ανέτρεψε τη σειρά στην επετηρίδα με τους σταυλάρχες».

Στο πιο πρόσφατο σχόλιο του λίγα λεπτά πιο μετά, ο Κώστας Βαξεβάνης πόσταρε δημοσίευμα της ιστοσελίδας ''enikos.gr'' με τίτλο: «Συνάντηση Βενιζέλου - Τσίπρα: ''Λάθος η παραπομπή για την υπόθεση Novartis''». Σχολίασε, δε, στα αγγλικά, έχοντας παραθέσει τη μετάφραση: «Ιf it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck» (Αν κάτι μοιάζει με πάπια, κολυμπάει σαν πάπια και κράζει σαν πάπια, τότε πιθανότατα είναι πάπια)».